Klantenservice

Op deze pagina vind je antwoord op de meest gestelde vragen. Zit je vraag er niet tussen, neem dan per mail of telefonisch contact met ons op.

Bestellen

Bestelling plaatsen
Bij ons kun je snel bestellen zonder in te loggen. Het bestelproces neemt ongeveer twee minuten in beslag. Door met de muis te klikken op het plusje of het minnetje kan je de producten in je winkelmandje plaatsen.
Een bestelling annuleren
Je kan je bestelling annuleren door een mail te sturen naar klantenservice@verleijtradingeurope.nl
Staffelkorting
Wij kunnen je staffelkorting bieden vanaf 75 stuks. Wil je er meer bestellen dan 10 voor bijvoorbeeld een give away of om te gebruiken als leermiddel of een ander doeleind? Dan kunnen we je gratis zakjes of reserveballetjes aanbieden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Verzendkosten
De verzendkosten zijn afhankelijk van je bestelde producten en het land. Dit wordt weergegeven op stap 2 in het bestelproces.
Betalen
Betaalmethoden bij neocubekopen.nl
Belgie: Bancontact, Credit Card, Paypal of Bankoverschrijving
Factuur
De factuur ontvang je via de post tezamen met je bestelling.
Wat is iDEAL?
Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat jou direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kan je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank en je betaling wordt direct ontvangen door de webwinkel. Hierdoor wordt je bestelling nog sneller verstuurd! Meer informatie over iDEAL kan je vinden op: http://www.ideal.nl/consument/?s=extra
Wat houdt bankoverschrijving in?
Binnen het bestelproces kan je ook kiezen voor de optie bankoverschrijving. Na het kiezen van deze optie krijg je een bevestigingsemail van je bestelling waarin de benodigde gegevens staan om het bedrag over te maken. Je kan overschrijven door middel van internetbankieren of een overschrijfkaart.
Retour
Retourname
Je kunt de neocube die je bij ons aangeschaft hebt en die nog in de vacuümverpakking zit retourneren binnen 14 kalenderdagen. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat neocubekopen.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen.
Wijze van verzending van een retour
Je kunt de neocubes retour zenden naar ons adres in Broek op langedijk. Graag met vermelding van retour reden + afzender. Ook willen we graag weten of u wilt omruilen of u geld wenst terug te ontvangen. Je dient de neocube in een bubbelenvelop terug naar ons te verzenden vanwege het magnetisme van de neocube. Retourneren is op eigen kosten.
Garantie
Neocube fabrieksgarantie
Op de neocube heb je 3 maanden fabrieksgarantie. Fabrieksgarantie houdt in dat wanneer de balletjes binnen deze periode gebreken vertonen die niet te wijten zijn aan slijtage door normaal gebruik wij ze kosteloos zullen vervangen.
Incomplete bestelling?
De neocube wordt geleverd in een vacuüm verpakking. Daardoor kunnen we je verzekeren dat je altijd de correcte hoeveelheid balletjes zult ontvangen. Wanneer je toch van mening bent dat de neocube incompleet is, dien je dit binnen 2 dagen na ontvangst aan te geven en de vacuüm verpakking niet te openen.
Informatie
Veiligheid
Met de neocube dient zorgvuldig te worden omgegaan. We raden je aan om de veiligheidsinstructie die hier te vinden is aandachtig door te lezen en je aan deze richtlijnen te houden.
Leeftijdsgrens vanaf 14 jaar
De neocube bestaat uit 216 kleine balletjes. Vanwege het inslik gevaar adviseren wij daarvoor als minimale leeftijd 14 jaar aan te houden.  Ook zijn er 2 verschillende maten: 3 mm en 5mm. Officieel is 5mm niet toegestaan in Nederland, neem hiervoor contact op met onze klantenservice.